Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.   Роден е

...
Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години опит.
 
Роден е
Коментари Харесай

Тома Биков : Иван Демерджиев трябва да си подаде оставката

Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година би трябвало да си подаде оставката. Очевидно не сме оправя. Натиска от мигранти е бе голям, само че не е имало имигрантска рецесия. Работихме доста добре с Турция и Гърция. Това съобщи Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за от в ефира на БиТиВи.

По думите му страната ни е имало контракт с Турция и който е влизала у нас незаконно - е бил връщан.

Никога не сме твърдели, че оградата е единствения детайл, който може да спре мигрантите. Тя е един от многото детайли. Когато сме управлявали не сме ходили да мрънкаме като ощипани моми, а сме си носили отговорността. Бяхме обезпечили 250 млн. евро за всевъзможни неща.

Що се отнася до диалога сред и Политическа партия то той е бил един естествен диалог.

Ние имаме наложително проект Б, тъй като не можем да разчитаме на нашето положително чувство, съобщи Биков.

Трябва да има обикновено държавно управление, което да носи отговорност и да извършва бюджета, сподели той и добави, че това е най-важната тематика.

Няма късмет да подкрепим втория мандат. Мисля, че има късмет да подкрепим третия и да бъде основано спешно държавно управление, отсече Тома Биков  Тома Биков Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 година в Бургас. Завършва актьорство за.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР